Prachtige website vanaf €75.00,-
ITByKev wilt dat iedereen bereikbaar is online. Dit probeert ITByKev te realiseren door goedkope, maar ook vooral goede producten te leveren!
Click Here
Webshop voor een prikkie
Door gebruik te maken van een krachtig Content Managment System (CMS) Kan ITByKev uw webshop compleet in uw stijl realiseren. En dit voor een vaste lage prijs.
Click Here
Veiligheid altijd in het oog!
ITByKev houdt altijd rekening met uw wensen, maar dit betekent niet dat veiligheid in het geding moet komen. ITByKev kijkt altijd of er een veilige oplossing mogelijk is.
Click Here
Krachtig CMS
ITByKev gebruikt een krachtig CMS. Hiermee kan uw site snel gemaakt worden, en is deze ook onderhoudsarm. Met dit CMS en eigen code kunnen wij bijna alles.
Click Here
Previous
Next

Hoe gaan we te werk?

Het is zo simpel als 1 – 2 – 3

Wij luisteren naar uw wensen. Door met u in gesprek te gaan word de website geheel naar uw smaak gemaakt.

We gaan direct aan de slag! Dag en nacht werken wij aan uw website zodat u deze snel kunt ontvangen.

Wij leveren u uw website. Dit kan in welk formaat u wilt. Als u wilt kunnen wij uw website ook op uw hosting omgeving installeren.

Snelheid

ITByKev gebruikt altijd zo weinig mogelijk code. Zo blijft de website zo snel mogelijk. Door het gebruik van plugins voor optimalisatie voor foto’s en video’s blijven deze ook zo klein mogelijk zonder verlies van kwaliteit.

Veiligheid

ITByKev maakt websites altijd met veiligheid & privacy zo hoog in het vaandel. Zo is er indien gewenst een Multi-Level System, Pagina’s alleen zichtbaar voor leden of klanten, en zijn er altijd scripts actief op de achtergrond.

Responsive

ITByKev maakt alle websites altijd responsive. dit betekent dat de website er hetzelfde uitziet op, telefoon, tablet, of computer. Hierbij maakt het ook niet uit hoe groot het scherm is. De website ziet er altijd mooi uit.

Eigen style

ITByKev luistert naar uw wensen. Uw site word altijd in uw eigen style gemaakt. zo word er gebruik gemaakt van materiaal wat u aanlevert, denk hierbij aan foto’s & teksten. En word rekening gehouden met kleuren.

Snel online

Door het gebruik van een krachtig CMS is het maken van een website of webshop voor ITByKev een eitje. ITByKev levert de meeste websites of webshops binnen 14 dagen. Hierna is het aan u of uw hoster om de rest te regelen.

WordPress CMS

ITByKev maakt gebruik van het WordPress Content Managment System. Dit is een erg krachtig en Open-Source systeem, dit betekend dat u van ITByKev ook altijd de SourceCode meekrijgt. WordPress is geschreven in PHP waar bijna alles mogelijk mee is. Veel websites gebruiken WordPress omdat het erg krachtig, stabiel en snel is.

Stabiele webshop

Door het gebruik van WordPress, verschillende plugins en onze eigen code zijn alle webshops super stabiel. De meest gewenste functies kunnen ook ingebouwd worden. denk hierbij aan automatische BTW, Betalen met iDeal, PayPal of Credit Card en het automatisch versturen van Orderbevestigingen en facturen/

Nieuwste PHP

ITByKev maakt altijd gebruik van de nieuwste beschikbare versie van PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) . Dit zorg ervoor dat de website altijd zo snel, veilig en stabiel mogelijk is. Door het gebruik van de nieuwste versie van PHP is uw Website of Webshop altijd voorzien van de nieuwste technieken en functies.

Eigen software

Door het gebruik van WordPress, Plugins en onze eigen geschreven code is elke website die bij ITByKev vandaan komt Stabiel, Snel, Veilig, Makkelijk in gebruik, Overzichtelijk en ook voornamelijk onderhoudsarm. Het updaten van plugins, of software gaat met enkele drukken op de knop.

ITByKev kan ook een volledige webapplicatie voor u realiseren.

Website vanaf €75.00,-

Al vanaf 75 euro een website? Dat leest u goed! ITByKev kan voor u vanaf 75 euro een website realiseren. Dit is inclusief de nieuwste technieken en meest gewenste functies, denk hierbij aan Menu, Slides, Contactformulier en spambeveiliging.

Webshop vanaf €75.00,-

Een Complete, robuuste webshop met de nieuwste functies al vanaf 75 euro. Voor dit bedrag kunt u bij ITByKev een volledige webshop laten maken met de service die u van ITByKev gewend bent.

Geen verborgen kosten!

ITByKev houdt van transparantie. Zo is er facturatie vooraf, waarbij duidelijk is omschreven waar de prijs is uit opgebouwd. ITByKev doet niet aan verborgen kosten achteraf.

Liever alles uit handen laten nemen?

Ook dit is geen probleem voor ITByKev. ITByKev kan alles voor u regelen van A- Tot Z. Zo is er helemaal geen omkijken naar. ITByKev zorgt ervoor dat uw website online komt, en blijft. ITByKev kan ook websites updaten.

Al bestaande website/shop updaten?

Kan uw website of webshop een opfrisser gebruiken? Heeft u geen tijd meer om te ondernemen omdat de website veel onderhoud kost? ITByKev kan uw website updaten zodat deze weer zo efficiënt mogelijk is.

ITByKev heeft mijn gehele website verbeterd, Hierna heb ik een lagere bounce ratio. Ik ontvang alleen maar positieve feedback over de website. Kevin, bedankt!
Shakeu Shukir
ITrust-Shaka

Klaar als u tevreden bent

Website opgeleverd maar u bent nog niet tevreden? ITByKev doet kostenloos uw website verbeteren als deze niet naar wens is.

dat is de ITByKev belofte!

Duizenden mensen per maand bereiken?

Hier uw reclame? Neem nu contact op!

you're currently offline

nl_NLNederlands