x

Kevin Keuter

Oprichter ITByKev

Mijn naam is Kevin Keuter, ik ben geboren op 5 september 1999 te Lelystad.
Ik ben sinds 2012 bezig met computers, Netwerken en telefoons.
In 2017 ben ik begonnen op de opleiding Medewerker ICT Niveau 2, ik heb deze met succes afgerond.
In 2019 ben ik begonnen op de opleiding Applicatie & Media ontwikkelaar Niveau 4.

Omdat ik sinds 2012 bezig ben met ICT heb ik veel kennis in huis om iedereen te kunnen helpen.

Kevin Keuter diplomering-blij

Over Mij

Mijn naam is Kevin Keuter. Ik ben geboren op 5 september 1999 in Lelystad.

Ik heb altijd al interesse gehad in ICT. Ik ben hierom ook al sinds 2012 ermee bezig.
Ik ben in November 2017 begonnen op het Deltion op de opleiding Medewerker ICT Niveau 2. In juni 2019 na 1,5 jaar heb ik te horen gekregen dat mijn diploma is goedgekeurd, en ik dus ben geslaagd. Hierna ben ik begonnen op de opleiding Applicatie & Media ontwikkelaar Niveau 4 wederom op het Deltion College.